Paličky na maso

Nejprodávanější

Tenderizér Jack Červený | www.doleo.cz
Tenderizér Jack Červený
Skladem (2)
TA-209
 
449 Kč
Detail
Tenderizér Jack Limetka Doleo.cz
Tenderizér Jack Limetka
Skladem (1)
TA-079
 
449 Kč
Detail
Palička na maso se sekyrkou 30 cm Doleo.cz
 
249 Kč
Detail
8 položek celkem
Dřevěná palička na maso s kovovou hlavou 30 cm Doleo.cz
110 Kč

Praktická palička z bukového dřeva s hlavou opatřenou nerezovým vzorem na obou stranách pro pohodlné naklepání masa.

TA-080
Palička na maso se sekyrkou 30 cm Doleo.cz
249 Kč

Hliníková palička na maso se sekáčkem na jedné straně a špičatými hroty na straně druhé. Jedním koncem naklepete maso, zatímco jej můžete porcovat.

TA-081
12833 palicka bez drzadla Doleo.cz
89 Kč

Palička na maso, nebo také na mačkání česneku či čehokoliv jiného. Vyrobena z bukového dřeva a netradičně bez dlouhé rukojeti.

CD-CZ020
12842 palicka drevena bez kovu Doleo.cz
89 Kč

Klasická palička na maso vyrobená z bukového dřeva. Na jedné straně jsou špičaté hroty a na druhé straně jsou podelné.

CD-CZ024
12839 palicka s kovem z jedne strany Doleo.cz
119 Kč

Klasická palička na maso vyrobená z bukového dřeva. Na jedné straně jsou špičaté hroty z kovu a na druhé straně jsou ze dřeva.

CD-CZ023
12836 palicka s kovem z obou stran Doleo.cz
139 Kč

Klasická dřevěná palička z bukového dřeva. Palička je vybavena na obou stranách kovem ještě pro lepší natloukání masa. Palička skvěle padne do ruky.

CD-CZ022
Tenderizér Jack Červený | www.doleo.cz
449 Kč

Díky tenderizéru Jack koření a marinády proniknou hlouběji a rovnoměrně do struktury masa.

TA-209
Tenderizér Jack Limetka Doleo.cz
449 Kč

Díky tenderizéru Jack koření a marinády proniknou hlouběji a rovnoměrně do struktury masa.

TA-079

Paličky na maso

Kuchyňské náčiní jako paličky na maso ocení skuteční gurmáni čerstvě natloukaných a voňavých kotlet a jiného druhu masa, které je potřeba natlouct před jeho přípravou. Každý gurmán masa ví, že palička na maso je tím správným pomocníkem při přípravě masa. Naše nabídka zahrnuje různé paličky na maso a to jak extremně odolné kovové paličky, tak i ty tradiční dřevěné. My rozhodně doporučujeme nerezovou paličku, která Vám bude sloužit po mnoho let. 

Tenderizér

Pokud chcete aby maso bylo křehčí tak si musíte pořídit Tenderizér. Díky Tenderizéru napíchnete nerezové čepele, které naruší pojivovou tkáň masa a maso bude křehčí a mnohem chutnější.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.