Nejlepší kuchařky na trhu

Nejlepší kuchařky na trhu, klidně i pro začátečníky Doleo_1

Nejlepší kuchařky na trhu, klidně i pro začátečníky

Každý znás co tráví nějaký ten čas v kuchyni aspoň jednou zabrouzdal do kuchařky pro návod, inspiraci či pouze aby si zlepšil své kulinářské umění.

V dnešní době využíváme spíše internetové kuchařky než tištěné, ale podle nás, ta tištěná forma je ta nejlepší. Dnes na trhu seženete více jak 1000 kuchařek, ale jak z tohoto množství vybratu tu néjlepší? My jsme pro Vás vybrali 4 kuchařky, které nás nejvíce zaujaly.

 

Pouliční pekařství Doleo

1. Pouliční pekařství - Sladkosti na všechny způsoby (autor: Paul Allam a David McGuinness)

Autorové Paul a David touto kuchařkou skvěle zachytili své umění u více než devadesáti výrobků. Jen při čtení máte chuť olíznout stránky s jejich výbornými dorty, koláči a croassanty. Za nás nejlepší kuchařka co se týče sladkých pokrmů.

 

Šťastná Italská kuchyně Doleo

2. Šťastná italská kuchyně (autor: redakce časopisu Saveur) 

Redakce časopisu Saveur nám nabízí v této kuchařce 100 receptů fantastické italské kuchyně. Kuchařka obsahuje klasické i zcela nové recepty typické s italskou chutí a vůní. Každý milovník italské kuchyně musí mít tuto kuchařku doma. Z této knihy nám nejvíce chutnal pokrm topinky s ricottou a soppressatou.

 

Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Doleo

3. Kouzlo kuchyně Čech a Moravy (autor: Roman Vaněk)


Roman Váněk v této kuchařce popisuje více jak 200 receptů české a moravské kuchyně. Kuchařka vás povede krok po kroku za dokonalým domácím pokrmem

 

Taková normální kuchařka Doleo

4. Taková normální kuchařka (autor: Zdeněk Pohlreich)


Co by to byl za výběr těch nejlepších kuchařek kdyby v ní nebyla alespoň jedna kuchařka od Zdeňka Pohlreicha. Pán Pohlreich sepsal tuto kuchařku se slovy "Už dlouho jsem chtěl udělat takovkou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí". Tato kuchařka si zaslouží místo v každé kuchyni.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.