Tipy pro praktické zařízení kuchyně

kuchyn-hlavni

Tipy pro praktické zařízení kuchyně

Osvětlení pod kuchyňskou linkou

Přidáním LED pásků pod celou kuchyňskou linkou, nebo přidáním bodových světel, které si natočíte kam potřebujete docílíte skvělé viditelnosti, díky které si práci o mnoho ulehčíte.

Praktické organizéry

Organizéry zajistí přehlednost a skvěle uvolní prostor ve vaší kuchyni. Patří mezi ně závěsné systémy na hrníčky či pokličky, organizéry na příbory, poličky na kořenky, držáky na ručníky, naběračky a různé další nádobí.

Výsuvné a výklopné systémy

Ať už máte malou kuchyň, nebo jen máte rádi praktické věci, pojezdy zásuvek a výklopná samozavírací dvířka kuchyňské linky se hodí do každé kuchyně. Ihned si je zamilujete díky úspoře místa a své tichosti a jednoduchosti.

Koš na třídění odpadu

Vybavte vaši kuchyňskou skříňku děleným košem pro pohodlné třídění odpadu. Ušetříte tím místo v kuchyni a ulehčíte si práci s odpadem.

Zásuvky na připojení spotřebičů

Mějte podél kuchyňské linky dostatek zásuvek na připojení všech vašich spotřebičů. Ať už je to kávovar, toustovač nebo jakýkoliv kuchyňský mixer, jejich používání bude o mnoho jednodušší, když si je můžete pohodlně připojit kdekoliv.

Zápisník na ledničce nebo tabule na stěně

Díky umístění na ledničce nebo na zdi, je budete mít ihned po ruce a lehce si na ně můžete poznamenat věci které je potřeba nakoupit, či zanechat důležité informace vašim blízkým.

Partner článku:

Fotoobrazy, fotodesky, samolepky a dekorace primafotodarky.cz

Dřevěné stoly, která okouzlí Vaší kuchyň naleznete na primart.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.