Vánoční ozdoby na okno - Inspirujte se

Vůně vánočního perníku, pomerančů a hřebíčku, rodinné zdobení vánočního stromku - znamení, že Vánoce se blíží! Vánoční ozdoby jsou nepostradatelným prvkem, který vám dodá jedinečnou náladu a umožní vám znovu pocítit kouzlo Vánoc. Vánoční ozdoby na okně jsou originální nápad na dekoraci Vaší domácnosti.

Vánoční ozdoby na okno

Vánoční dekorace na okno - alternativa ke klasickému vánočnímu stromku

Vánoce se rychle blíží. To je doba, kdy se setkáváme se svými blízkými, hodujeme společně a různými způsoby se snažíme vnést kouzlo Vánoc do našeho domova. Je těžké si představit byt bez barevného vánočního stromku a dekorativních dekorací na stole. Pokud však nemáte dostatek místa pro velký zelený strom a sníte o původně vyzdobeném obývacím pokoji, rozhodněte se pro vánoční ozdoby na okně. Vánoční ozdoby na parapetu - ať stojící nebo visící - je nápad, který potěší vaši rodinu!

Vánoční ozdoby na okno - Doleo

Vánoční ozdoby na okno - ozdoby a závěsné lampy

Vánoční ozdoby na okně mohou úspěšně nahradit klasický vánoční stromeček. Máte rádi vánoční Baňky, rádi na ně zíráte, když jiskří barvami v dlouhých prosincových večerech? Pomocí závěsné tyče nebo zábradlí zavěste závěsy a zavěste na ně vícebarevné ozdoby v různých výškách. Perfektní vánoční ozdoby na okna jsou také zářící girlandy, lampy ve tvaru sněhové vločky nebo závěs ze závěsných rampouchů. Můžete je volně uspořádat pomocí kuličkových cetek, které opticky rozšiřují okno. Vyberte si jednu dominantní barvu nebo si dopřejte skutečné šílenství barev a tvarů!

Vánoční ozdoby na okno - nechte se ohromit přírodou!

Rád trávíte čas v přírodě, milujete procházky v lesích a kontakt s přírodou? Vezměte si do svého bytu kousek zeleného lesa. V horní části okna zavěste velký větve stromu s větvemi ohnutými v různých směrech a dokonce i sušenými listy. Tlustá a masivní větev bude sloužit jako základna pro okenní dekoraci na Vánoce. Zavěste na něj stříbřité ozdoby a pomocí přírodní šňůrky připevněte šišky, jeřabiny a jablka. Větvičku můžete omotat jemným minimalistickým řetězem z LED lamp. Díky tomu získáte jedinečný a delikátní efekt, jako byste byli v začarovaném lese.

Vánoční dekorace na okně

Vánoční ozdoby na okno - svíčky a lampy

Světlo připomíná teplo a záři ohně, připomíná sluneční paprsky, které v létě zahřívají naši pokožku. Svítidla a ozdobné ozdoby zútulňují místnost a povzbudí vás ke společnému trávení času s přáteli. Vánoční ozdoby na okno lze umístit na parapet - k tomu použijte svíčky různých tvarů a barev. Umístěte je přímo na parapet nebo na oválný talíř ve stříbrné, červené nebo zlaté barvě. Lesklý povrch základny rozzáří ohnivou záři, budete na ni moci umístit volně rozptýlené skleněné ozdoby nebo do celku integrovat větvičku jmelí.

Parapet - království vánočních luceren

Vánoční lucerny a svícny dodávají každému obýváku nepochybné kouzlo. Kolem bílých kovových luceren můžete naaranžovat živé jedle nebo smrkové větvičky a okenní rám jemně pokropit umělým sněhem. Kromě toho můžete zavěsit jemnou vánoční lucernu, doplnit ji svíčkem ve tvaru vánočního stromku nebo stojanem s ozdobnou hvězdou. Vánoční ozdoby na parapet mohou také připomínat sněhovou kouli nebo dřevěný dům na okraji zimního lesa.

Vánoční dekorace na okno - Doleo

Vánoční ozdoby na okno - udělejte to sami!

Vánoční ozdoby na okně si můžete vyrobit sami. Pozvěte své příbuzné, rodinu a přátele, aby vytvořili jedinečné dekorace. Naplánujte si společné pečení a zdobení perníku. Když jsou perníky hotové, můžete je místo umělých dekorací a světel zavěsit na okno.

Pozvěte nejmladší, aby si vyzdobili domov - zkuste vyříznout z papíru prolamované hvězdy a sněhové vločky a přilepit je na sklo. Pro ambicióznější je ideální volbou výroba vánočních ozdob pomocí vzduchem naplněného balónku, provázku a lepidla.

Vánoční ozdoby na oknech - vánoční strom v květináči

Váš byt je příliš malý na to, aby se do něj vešel dvoumetrový vánoční stromek? Nevíte, jak udržet vánoční náladu bez stromku? Nic těžkého! Můžete si domů donést vánoční strom v květináči, který si můžete položit třeba na parapet.

Malý smrk bude fungovat jako miniaturní vánoční stromeček. Můžete jej ozdobit hvězdnými girlandami nebo vánočními dřevěnými anděly. Na větvičky stromů jemně připněte červené nebo zlaté mašle, zavěste lehké, nadýchané textilní ozdoby. Pokud se o rostliny budete dobře starat, snadno přežijí až do jara.

Vánoční dekorace v obchodě Doleo

 

Vánoční ozdoby na okno - květiny a rostliny

Vánoce jsou neodmyslitelně spojeny s voňavým jehličnatým stromem. Slavnostní atmosféru vykouzlí nejen borovice nebo jedle, ale také jedinečná pionsettia, která je spojena se štědrovečerní náladou, lidově známá jako Betlémská hvězda. Je to odolná a dekorativní květina, která je dodávána v klasické červené barvě, je snadno ošetřovatelná a odolná.

Můžete si také koupit vánoční hvězdy v bílé, krémové nebo růžové barvě, takže je můžete snadno sladit s povahou ostatních prvků dekorace. Umístěte jednu nebo více rostlin ve zlatých obalech na parapet - zajistíte tak jemné a okouzlující uspořádání, které vás nadchne po dlouhé zimní týdny.

Vánoce jsou nejkrásnější svátky roku. Kouzlo vánočního stromku, záře dekorativních lamp a živé světlo svíček nám dávají jedinečnou vánoční náladu a na okamžik zapomenout na každodenní život. Vánoční ozdoby na okně jsou originálním způsobem, jak vytvořit jedinečnou atmosféru ve vašem domě. Nechte se okouzlit vánoční magií a naplánujte si úžasnou výzdobu, která potěší všechny členy domácnosti!

Vánoční stolování

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.