Vyzdobte si ložnici

 Polštáře | Ložnice | Doleo.cz

Dobře vyzdobená ložnice je místem odpočinku a relaxace po dlouhém dni. Dokonale vyzdobený a uspořádaný prostor Vým umožní relaxovat. Ložnice je místem, kam se chce každý vrátit po náročném dni. Jak ale vyzdobit ložnici, aby se v ní co nejlépe relaxovalo?

Dekorativní polštáře mohou okamžitě přeměnit standartní postel na relaxační oázu. Nejen, že zvyšují pohodlí, ale mohou také podtrhnout Váš osobní styl. Ať už chcete do místnosti přidat bujarý barevný nádech, nebo přinést odvážné vzory, naši designéři vybrali do našeho obchodu dekorativní polštáře, které ilustrují nejmódnější dekorativní polštáře letošního roku.

 

Jaké motivy a vzory by měly upoutat naši pozornost při hledání stylových dekorativních polštářů?

Polštáře s geometrickým vzorem jsou již dlouhou dobu velmi oblíbené - trojúhelníky, diamanty, čtverce a další kompozice dokonale zdobí minimalistické a skandinávské interiéry. Malé geometrické tvary zdobící jednotné polštáře mohou být také vhodné do tradičních a rustikálních interiérů.

Každá Vaše dekorace představuje aspekt vašeho životního stylu, o který se chcete podělit. Od různých motivů až po abstraktní umění, které Vám pomohou udělat Váš domov tak jedinečným jako jste vy.

Dalším skvělým motivem, který zdobí polštáře, je zvířecí vzor - nejde ani tak o skvrny, ale o obrazy vybraných zvířat. Mezi nimi dominují srnci, jeleni, vlci, veverky, lvi a sovy. Stejně jako dříve jsou takové polštáře typické pro skandinávský styl, ale některé z nich - zejména s ptačími potisky - se vyznačují výjimečně klasickým charakterem.

Pěknou dekorací jsou také pruhy - obvykle dvoubarevné. Mohou být černé,bílé i v jiných barvách - jednoduché a ve formě cikcaků. Takové dekory zapadají do moderních, skandinávských a provensálských stylů.

Obrovská rozmanitost vzorů na dekorativních polštářích nám umožňuje je snadno sladit s naším interiérem.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.